Commissies

Technische Commissie

De technische commissie (TC) is verantwoordelijk voor het technisch beleid binnen de club. Binnen de TC worden groepindelingen besproken en worden geschikte trainers bij de groepen gezocht. Het is altijd een hele puzzel om voor het seizoen tot een goede groepsindeling te komen. Voorzitter van de TC is Bennie Kriekaard (tc@sscdepoel.nl)

Sponsor Commissie

De sponsorcommissie haalt geld op voor materialen en activiteiten. Bent u of kent een een potentiele sponsor? Neem dan contact op met Niels Steenbakker (webmaster@sscdepoel.nl). Bekijk hier onze huidige sponsoren.

Jeugd Commissie

Afgelopen jaren heeft de jeugdcommissie zich met veel enthousiasme ingezet voor de jongste schaatsers en skaters. Hierdoor hebben we nu een groep van ongeveer 30 actieve jeugdleden! Veel van hen rijden wekelijks wedstrijden en hebben de weg naar de top definitief ingezet. Voor vragen en opmerkingen over de activiteiten van de jeugd kunt u contact op nemen met André Gouw en Anne-Marie Mol via jeugd@sscdepoel.nl.

Ook u kunt zich inzetten voor onze vereniging

Onze vereniging draait op louter vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de vereniging. Hier geldt vele handen maken licht werk, uw inzet wordt erg gewaardeerd! Binnen de commissies is altijd wel wat te doen. Heeft u affiniteit met één van bovenstaande commissies of wilt u zich anderzijds inzetten voor een prachtige sportieve vereniging? Neem contact op met één van de bestuursleden (bestuur@sscdepoel.nl).