Inline SkatenInline skaten is in de laatste jaren uitgegroeid tot een mondiale sport. Toppers als Ronald en Michel Mulder, Bart Swings en Jan Blokhuizen verruilen ’s zomers de schaatsen voor wieltjes.

Ook binnen onze vereniging zijn er steeds meer leden die deze spectaculaire sport beoefenen. Kom vrijblijvend eens kijken bij één van onze trainingen. Er zijn trainingsgroepen op alle niveau’s!

Trainingen & Clinics

Skeelertrainingen zijn een belangrijke activiteit voor onze club. Veel van onze (jeugd)leden rijden landelijke wedstrijden en zijn erg fanatiek. Plezier hebben is het belangrijkste doel, en dat komt op de trainingen dan ook goed naar voren.

Heb je zelf geen skeelers en wil je toch een keertje proberen? Je kunt gratis gebruik maken van één van onze uitleensetjes! Laat ons van te voren even weten welke maat je hebt via jeugd@sscdepoel.nl.

Veiligheid vinden we erg belangrijk; bij alle trainingen is een helm verplicht, pols- en kniebescherming wordt aangeraden.

Om het inline skaten te promoten organiseren wij als vereniging regelmatig clinic’s voor bedrijven en scholen. Op een speelse en leuke manier brengen onze trainers de deelnemers diverse basisvaardigen bij. Materiaal en locatie kan eventueel verzorgd worden.

Indoortrainingen

Het hele jaar door wordt er op woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur getraind op de houten vloer van de Sporthal Nassaulaan aan de Nassaulaan 10 in Middelburg. Deze training is geschikt voor alle niveau’s en is laagdrempelig. Kom eens een keertje kijken en doe mee!


Outdoortrainingen

Gedurende de zomertijd wordt er op maandagavond tussen 19.00 uur en 20.30 getraind op de skeelerbaan (400m) in Goes zuid (John Lennonlaan). Voor de jongste jeugd (vanaf een jaar of 6) duurt de training tot 20.00.

Een keer meedoen?!

Deelnemen aan de trainingen op de skeelerbaan in Goes is gratis voor leden. Niet-leden en introducees kunnen drie keer gratis meedoen.

Voor de indoortrainingen in de Nassaulaan werkt SSC de Poel samen met collega-vereniging SKA Middelburg onder de noemer ISSM (Indoor Speed Skating Middelburg). Trainingen staan open voor leden en niet-leden.

Leden kunnen een half-jaar abonnement afsluiten (€70,-) of losse toegangskaartjes (€5,-) kopen.

Niet-leden betalen per keer (€5,-). Hiervoor zijn ook strippenkaarten verkrijgbaar.

Wedstrijden

Onder de naam Zeeland on Wheels is onze vereniging al jaren betrokken bij de organisatie van landelijke wedstrijden voor de topcompetitie in Zeeland.

Onze jeugdleden rijden bijna wekelijks wedstrijden in het midden van het land. De oudere jeugd rijdt ook marathonwedstrijden.

Meer informatie over de wedstrijden vind je op de jeugdpagina.