Inline SkatenInline skaten is in de laatste jaren uitgegroeid tot een mondiale sport. Toppers als Ronald en Michel Mulder, Bart Swings en Jan Blokhuizen verruilen ’s zomers de schaatsen voor wieltjes.

Ook binnen onze vereniging zijn er steeds meer leden die deze spectaculaire sport beoefenen. Kom vrijblijvend eens kijken bij één van onze trainingen. Er zijn trainingsgroepen op alle niveau’s!

Trainingen & Clinics

Skeelertrainingen zijn een belangrijke activiteit voor onze club. Veel van onze (jeugd)leden rijden landelijke wedstrijden en zijn erg fanatiek. Plezier hebben is het belangrijkste doel, en dat komt op de trainingen dan ook goed naar voren.

Heb je zelf geen skeelers en wil je toch een keertje proberen? Je kunt gratis gebruik maken van één van onze uitleensetjes! Laat ons van te voren even weten welke maat je hebt via jeugd@sscdepoel.nl.

Veiligheid vinden we erg belangrijk; bij alle trainingen is een helm verplicht, pols- en kniebescherming wordt aangeraden.

Om het inline skaten te promoten organiseren wij als vereniging regelmatig clinic’s voor bedrijven en scholen. Op een speelse en leuke manier brengen onze trainers de deelnemers diverse basisvaardigen bij. Materiaal en locatie kan eventueel verzorgd worden.

Outdoortrainingen

Gedurende de zomertijd wordt er op maandag-, en woensdagavond tussen 18.45 uur en 20.00 getraind op de skeelerbaan (400m) in Goes zuid (John Lennonlaan).

De trainingen zijn voor ieder niveau en alle leeftijden. Het is dus erg laagdrempelig om een keertje mee te doen! Je bent van harte welkom!

Een keer meedoen?!

Deelnemen aan de trainingen op de skeelerbaan in Goes is gratis voor leden. Niet-leden en introducees kunnen drie keer gratis meedoen.

Wedstrijden

Onze jeugdleden rijden bijna wekelijks wedstrijden in het midden van het land. De oudere jeugd rijdt ook marathonwedstrijden.

Meer informatie over de wedstrijden vind je op de jeugdpagina.