Update rondom coronamaatregelen IJsbaan Breda

Update rondom coronamaatregelen IJsbaan Breda
29 nov 2021

Hierna de praktische uitwerking voor de trainingsuren

Vervallen trainingsuren in de avond
Zolang de sportlocaties na 17.00 gesloten zijn, biedt Optisport ons de mogelijkheid om tijdens publieksuren te komen schaatsen.
Deze publieksuren zijn 7 dagen per week van 10.00 tot 17.00 uur behalve op zaterdagochtend van 8.30 tot 9.45 uur. Dit uur blijft toebedeeld aan mensen met een zaterdagochtend abonnement of een KNSB flex abonnement.
De schaatsers die hun trainingsuur op zondagmorgen hebben kunnen gewoon op dit tijdstip blijven komen.

Voor toegang dien je met je pas langs de kassa te gaan, anders gaat de toegang van een eventuele rittenkaart af als je die hebt.
De ijsbaan biedt ons deze mogelijkheid in vertrouwen, maak er geen misbruik van. Heb je een abonnement voor 1 keer per week, dan mag je 1 keer per week op publieksuur komen schaatsen, enz.

Indien de maatregelen vanuit de overheid worden verlengd zal deze regeling zeer waarschijnlijk ook verlengd worden, maar daarover zullen we jullie weer informeren.
De Technische Commissie heeft besloten tijdens publieksuren geen trainingen aan te bieden. Wil je graag gaan schaatsen, dan is dat jullie op eigen gelegenheid!

Wedstrijden gaan tot nader bericht NIET door.

We hopen natuurlijk dat we dit seizoen de trainingen weer kunnen hervatten en houden jullie op de hoogte van ontwikkelingen!

Blijf gezond en fit!

Met sportieve groet,
Het bestuur

Share

bestuur