Doe jij ook mee? Of sponsor jij onze jeugdleden?

Doe jij ook mee? Of sponsor jij onze jeugdleden?
09 mei 2019

Doe jij ook mee? Of sponsor jij onze jeugdleden?
Op zaterdag 1 juni is Krabbendijke de jaarlijkse skeelertocht. Er zijn 2 routes; 38 km en 6 km. Je mag beide routes ook combineren en ze zo vaak rijden als je wil. Tijdens de tocht is eten en drinken en EHBO gratis beschikbaar. Een helm is verplicht. Info en aanmelden op:
http://www.ijs-skeelervereniging.nl/activiteiten/skeelertoertocht-tussen-de-scheldes/

Onze (jeugd) leden Evy, William, Marijn, Levi, Olivia, Roos (Weststrate), Jarno, Roos (de Vrieze), Bastiaan, Dani, Mats, Floortje en Hendrika proberen die dag zoveel mogelijk kilometers te skeeleren om geld in te zamelen voor de Stichting “Gijsje Eigenwijsje”. https://gijsjeeigenwijsje.com Deze stichting is door de negenjarige Gijs Baeten opgericht in de laatste fase van zijn leven. Met als doel: ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen met hun gezin een gratis weekje weg aan te bieden in één van hun vakantiehuisjes. Hij gunde hen, net zoals hij had ervaren, een warm rustpunt in een heftige periode.

Sponsor onze leden voor dit sympathieke en belangrijke doel! U kunt het door u gekozen kind sponsoren met een vast bedrag of een bedrag per kilometer. De kilometers worden bijgehouden dmv een stempelkaart. U kunt sponsoren door op het formulier dat de kinderen hebben in te tekenen en aan hun te betalen. Of u maakt een bedrag over aan bankrekeningnummer NL13RABO032.59.58.815 ten name van Stichting Gijsje Eigenwijsje onder vermelding van “Skeeleractie SSC de Poel: NAAM KIND”. De stichting houdt bij welk kind gesponsord is.

Deze deelnemers kunt u al sponsoren;
Evy Slabbekoorn, Mats Boender, Roos Weststrate, Floortje Goedhart, William van den Bosse, Levi van Zoest, Roos de Vrieze, Olivia van Zoest, Marijn van den Bosse, Jarno Walhout, Bastiaan de Vrieze, Hendrika de Kok, Remke van Rijs, Nynke van Rijs en Dani Vos.

Wil jij (of jouw kind) ook meedoen met de skeelertocht en daarvoor net als onze jeugd geld inzamelen voor Gijsje Eigenwijsje? Graag! Zamel vooraf zoveel mogelijk geld in dmv de formulieren op onze website en meldt je aan als deelnemer op de website van ijs- en skeelervereniging Krabbendijke. Uiteraard mag je ook meedoen zonder geld in te zamelen. Maar het zou supertof zijn als zoveel mogelijk kinderen meedoen voor “Gijsje”!
Om 16 uur, als iedereen terug is van de skeelertochten en het ingezamelde geld geteld, wordt door degene die het meeste geld heeft ingezameld een cheque overhandigd aan een vertegenwoordiger van de stichting.

Share

bestuur